Який характер у Вестів?

Який характер у Вестів?

Вест Хайленд Уайт Тер'єр – який характер у цій породі?

Якщо двома словами – просто чудовий!

Активний життєлюб, позитивний компаньйон, важливий і довірливий до власників, привітний чи нейтрально-спокійний до незнайомців, з почуттям власної гідності.

Головне призначення Вестіка бути компаньйоном. І він з цим чудово справляється. З господарем – хоч на край світу!

Вести прийме правила, які є у родині. Головне, щоб власники не змінювали правила в процесі дорослішання цуценя.

Вести дуже люблять бути поруч із господарем, при чому вони не нав'язливі. Вам весело і ви хочете погратися з Вестіком – він із задоволенням буде гратися разом з вами. Ви втомилися і хочете полежати на дивані – Весті лежатиме поруч, згорнувшись калачиком. Він завжди пристосується до вас. Дехто зауважує, що завівши Вест тер'єра, ви заводите собаку і коту в одній особі. Ви пішли на роботу – ваш Вестік буде спати і чекати на ваше повернення.

В Вестах добре зберіглась їх милівська природа. Допитливі, спостережливі, уважні і азартні. Ось вони і на прогулянці шукають здобич: чи їжака, чи білку, та й ґава не залишиться без уваги. І обов’язково сповістять вас про знахідку гучним гавканням, бо господар має пишатися ними. І про прихід в дім гостя сповістять і привітають своїм чарівним голосом, бо вони чемні. Але головний в сім'ї – ви – господар. Тому і правила і поведінка буде такою, як ви навчите своїх Вестіків.

Вест тер'єри відрізняються особливою життєрадісністю та випромінюють оптимізм. Їх весело і бадьоро піднятий хвостик, що розгойдується з боку на бік, не залишає жодного байдужим. Ви завжди будете натхненні, проводячи час зі своїм улюбленцем.